Ez az oldal nem az Oriflame hivatalos oldala!

Szabóné Vörös Edit vagyok, szeretettel üdvözlök mindenkit ORIFLAME szépségtanácsadó oldalamon! Szeretném, ha megismerkednél az ORIFLAME csodálatos világával!

Klubtagsági kártya

Szeretnél havonta több ezer forintot spórolni? Ha Oriflame klubtagsági kártyát igényelsz 30% árrés kedvezménnyel vásárolhatsz természetes kozmetikumokat!
Kizárólag klubtagok tudnak pontokat gyűjteni. Minden termék vásárlásakor pontokat kapsz, amiket több ezer forint értékű ajándékokra lehet beváltani.
A klubtagsági kártya semmilyen kötelezettséggel nem jár, nincs kötelező rendelés!
Igényelj Te is klubkártyát, a jelentkezés után emailben megírom milyen lehetőségek, ajándékok vannak!
A klubtagság igénylése jelenleg egyszeri 1000Ft.

2013. június 16., vasárnap

Akció Ajánló

Kezdje lendülettel a NYARAT a 9-es katalógus termék ajánlataival!


Ez a rövid termék összeállítás bemutatja Önnek a 9-es katalógus legjobb ajánlatait. Ne hagyja ki a lehetőséget, hívja fel vásárlóit és gyűjtse össze rendeléseiket!

  • 1. A sikeres nők fűszeres, virágos illata - ÚJ Power Woman EdT. Ára 2999 Ft (26769), 3. oldal.


  • 2. Növelje önbizalmát az új OB 3 az 1-ben 3D ajakrúzzsal. 5 árnyalatban kapható – ára 1299 Ft, 4. oldal.


  • 3. Élvezze a nap áldotta hatását az új Optimals Even Out bőrhalványító nappali krémmel, amely 20-as fényvédő faktorral védi a bőrt, egységesebbé teszi a bőrtónust, és csökkenti a pigmentfoltok megjelenését. Ára 1999 Ft (25206) 6. oldal.


  • 4. Legyen AKTÍV és magabiztos az új gyapotot tartalmazó Activelle 24 órás izzadásgátló dezodorokkal (17. oldal).


  • 5. Precíz szemkontúr minden alkalommal. Próbálja ki az új OB Studio Artist szemkontúrzselét, amely hosszan tartó, intenzív színhatást és egyenletes fedést nyújt. Ára 1199 Ft (26531), 33. oldal.


  • 6. Szexi lábak, szuper ajánlat – élvezze a Feet up termékek maximális hatását! (136. oldal)


  • 7. Itt a nyár, és védje bőrét a káros napsugarak ellen napozás közben és napozás után! Próbálja ki a Sun Zone napozás utáni termékcsaládot. (121. oldal)


  • 8. Frissítő és revitalizáló testápolók ginzenggel és golgotavirággal- élvezze a természet csodálatos érintését! (133. oldal)


  • 9. Romantikus, nyári esték üdítő illatai férfiaknak és hölgyeknek – próbálja ki a MEGÚJULT Midsummer illatot. Ára 2999 Ft, 60. oldal.


  • 10. KIEMELT AJÁNLAT! Vásároljon 3000 Ft értékben a katalógusból, és a praktikus XXL-méretű strandgyékény 2499 Ft-ért lehet az Öné! Részletek a 9-es katalógus 12. oldalán!